Badflickan Fiona

     2010-06-01 - 07:53:11
Någon som var mycket järvare i vattnet än Ludde var storkusinen Fiona. Hon njöt av stunden på stranden. Det är verkligen KUL att fotografera lekande barn. Om jag hade spenderat en dag med Fiona hade jag nog fyllt fyra minneskort med bilder ;)

Nu bär det iväg till nya jobbet. Inte illa att få börja med sovmorgon. Idag blir det full fokus och mycket antecknande.

Kommentarer
Postat av: Maria

Jätte fina foto!

Förlåt att jag inte har svarat på din kommentar om golvet...vi håller på & flytta alla bilder från PC till Mac, så det är lite rörigt bland husbilderna just nu..

Lycka till på det nya jobbet i dag:-)Kram Kram

2010-06-01 @ 08:16:22
URL: http://sagafia.se
Postat av: MaDDelicious

Hejsan! Jag har läst din blogg väldigt länge och finner den fantastiskt bra, rolig och fullproppad av härliga foton.Jag har precis designat ett armband som heter FÖREVIGT OCH FÖRALLTID där 1/3 av kostnaden går direkt till Barncancerfonden. Du hittar det här: http://www.maddelicious.se/?tmp=01133747Jag skulle behöva lite hjälp med att marknadsföra det och undrar om du skulle ha möjlighet att lägga upp ett inlägg om armbandet på din blogg då jag vet att du har mycket vuxna och härliga läsare.Jag hoppas du vill hjälpa mig med det här!Tack för en toppenblogg! Kram Madelene

2010-06-01 @ 13:51:53
URL: http://maddelicious.se
Postat av: Popprinsessan

Hej!Hoppas att du haft en bra första dag på ditt nya jobb! Spännande!Och på tal om ID - I love it! Har nu skickat bud med vänner som kommer hem från USA snart... det är ju såå mycket billigare där :-)Kram!

Postat av: Helena/Bildbloggerian

Tack för din kommentar hos mig! Ja, visst är det underbart när man kommer hem efter jobbet och möts av ett stort leende :) Men jag tycker det känns helt galet att plötsligt bara få träffa dottern ett par timmar per dag, efter att ha umgåtts dygnet runt i över ett år.Jättefina bilder på bloggen! Kul att titta runt här!

2010-06-01 @ 23:01:50
URL: http://exponerat.blogspot.com
Postat av: annas Perssonliga

Hej!

Nu har äntligen sommaren kommit, härligt!!! Idag badade Siri i Vättern, brrrr så kallt. Hon var i upp till magen så det tycker jag ändå kan gillas som premiärdopp.Lycka till på nya jobbet!!

Kram

2010-06-03 @ 20:14:01
URL: http://annasperssonliga.blogg.se/
Postat av: Eva Sjöberg

hej!

Underbar bild när hon ligger i sanden och gillar även när hon doppar fötterna försiktigt och håller upp klänningen. Modig tjej som badar. Härligt det är nu med sol, sol, sol :)

2010-06-04 @ 21:28:29
URL: http://www.storalilla.se

    Kommentera Här..
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0