Köttbullar på IKEA

     2009-07-19 - 17:21:29
Igår var vi mitt i det värsta åskoväder jag någonsin har upplevt. Det åskade så vi var tvugna att hålla för öronen, regnet ÖSTE ner och himlen var full med blixtar som delade på sig! Vi var på väg hem från Borgholm när vi körde rakt in i ovädret. När vi kom till Färjesaden såg vi inget för alla blixtar och allt regn så vi fick stanna på en parkering och vänta till ovädret hade lugnat ner sig.

Idag är vädret bättre men det regnar fortfarande. Vi passade på att åka till Kalmar för lite shopping.
Jag, Rickard och farfar lyckades tillsammans äta 45 köttbullar på IKEA. Vi smaskade även i oss en GOD chokladmoussetårta, den rekommenderas! Ludde satt med vid bordet, i en barnstol, och spanade nyfiket på all mat. Men köttbullar får han faktiskt vänta lite med. 

På IKEA tittade vi på kök (det är BRA att börja fundera nu). Det blir förmodligen ett vitt högblankt i huset. Jag vill ha köket så enkelt och stilrent som möjligt.

Vi avslutade vår dag med matshopping på Citygross. Det är verkligen kul att handla i den affären, det finns ALLT! De har väldigt fin kött och brödavdelning, allt är färskt och ser tilltalande ut. Jag hoppas att den snart kommer till Jönköping.


Kommentarer
Postat av: Camilla Svahn

Hej elin. Detta är svahn85 från familjeliv. Jag är helt såld på dina bilder dom är ju helt underbara. Jag har köpt mig en canon eos nu och undrar lite hur du tänker när du fotar. Jag är ju så tråkig och tar mycket kort på långt håll för att få med så mycket som möjligt. Men dom är ju så förbaskat tråkiga. Har du bra tips på vad man kan tänka på.

2009-07-19 @ 19:06:30
URL: http://novasmamma.blogspot.com
Postat av: Carolina

Jag tänkte faktiskt på er igår när jag hörde på radion att det var sånt fruktansvärt oväder på Öland! Skönt att ni har det bra ändå - ser riktigt mysigt ut! kram

2009-07-19 @ 19:24:53
URL: http://carolina1979.blogg.se/
Postat av: morfar

citygross har NU beslutat att EJ etablera sig i Jönköping , MÄNNNNNNN..... dä finns Bättre Alternativ :)

2009-07-19 @ 21:49:06

    Kommentera Här..
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0