Vinnaren av Warm & Cosy

     2010-12-22 - 21:36:12


Den lyckliga vinnaren av fina
värmefilten Warm & Cosy blev Helene Linder. Stort Grattis! Maila mig dina kontaktuppgifter så får du snart din vinst hem på posten.
Tack OBH Nordica för det fina priset. Ni har väl kollat in OBH Nordica-bloggen?

Clementinfrossa

     2010-12-17 - 21:06:52


Vi märkte redan förra året att Ludde ÄLSKAR clementiner. Massor av clementiner är ett måste här. Det är nog tur att det inte är säsong året runt, då hade man nog tröttnat på dem. Men nu njuter vi för fullt :)


Igår hade jag en helt otroligt rolig kväll med mina gamla kollegor. Under kvällen åkte vi traktorskopa, åt god kräftsoffa, drack glögg, sjöng till dragspel och åkte sopsäck i backarna (det gick lite trögt så vi fick rulla ner). Det är nästan så jag får starta helgen med en vilodag efter alla strapatser :)
Jag önskar er en mysig kväll!

Vinterdagar

     2010-12-13 - 18:44:56


Vissa vinterdagar är kalla och kämpiga dagar. Jag är så GLAD att jag har min fina Chevrolet Spark. Ni kanske kommer ihåg att jag vann den och får ha den i ett halvår. Perfekt att även barnstolen går i, det tror man knappt om en smidig liten citybil som Sparken. Är det någon som har sett mig ute på vägarna? :)

Lucia är en favorithögtid för mig. När jag var yngre var lucialinnet det mest använda klädesplagget i december ;) (nästan iaf.) Jag önskar er en mysig luciakväll med mycket värme!Bastukväll

     2010-12-08 - 18:35:49


Bastun är snart lagom varm. Nu skall jag hoppa i bubbelbadet. Härligt med värme sådana här ruggiga kvällar tycker jag. Nu har vi äntligen fått upp våra spotlights i köket. Mycket roligare att fixa i köket när man ser vad man gör ju :) Tack till snälla butikskillarna och farfar som har hjälpt till.

Ludde sitter här och smaskar på en pepparkaka. Det tindrade i ögonen när han förstod att han FICK ta en. Nu sovdags för en liten kille här. Jag önskar er en mysig kväll.

Parkett eller snö?

     2010-12-05 - 19:37:03


Ludde föredrar faktiskt parkettgolvet framför snön ute just nu. Han verkar tycka att det är jobbigt att pulsa fram så han vill helst sitta stilla eller vara inne. Vad tycker era små om snön? Igår hade vi en mysig dag hos mormor och Lennart på landet.

Nu blir det pizzakväll här. Jag önskar er en mysig avslutning på helgen!

Myskväll med Annelie

     2010-12-02 - 21:34:53


Jag och Annelie har spenderat kvällen i soffan med tjejprat och en stor skål med daimgodis. Mysigt! Tack fina vän för en mysig torsdag!
Imorgon är det dags för årets första julbord. Det skall bli gott tycker jag. Det första för året är alltid lite speciellt eftersom man inte har ätit sådan mat på ett helt år (fast vi tjuvstartade ju liiite ;)). Jag önskar er en mysig kväll!


RSS 2.0