Kalasigt

     2010-10-12 - 19:24:59


Imorgon skall jag på ett hemligt möte. Kanske kan jag berätta mer om det senare ;) Bilderna är från helgens mysiga kalas hos Pelle, Hanne, Fiona och Beata. Ett väldigt mysigt kalas mycket god mat. Hanna, Beata och Ludde fastnade på bild :)

Jag har nu två trötta killar här hemma. Rickard är sjuk och Ludde sover nu sött efter en rolig halvdag med farmor. Idag var jag på jakt efter sköna och fina vantar till Ludde. Han vägrar ha på sig dem som jag köpte för några veckor sedan. Jakten fortsätter. Någon som har tips på bra modeller?

Kommentarer
Postat av: Katinka

Hemliga möten gillas! :-) Håller tummarna för att det blir som du hoppas och att du får som du vill. ;-) Kram Katinka

Postat av: Anns

Hemligt möte. Oj, vad jag blev nyfiken nu :) Vad det gäller vantar, har du kollat på Åhléns de hade mycket att välja på när jag var där sist. Kram

2010-10-12 @ 22:45:21
Postat av: Linda

Själv tycker jag det är hopplöst att hitta vantar till så små... eller inte hopplöst, för det går... jag lyckades med det förra året... även om det vart en del krig om att ha vantarna på... Detta var förvisso vintervantar, men jag berättar ändå. Jag hittade vantar med dragkedja på, så man kan öppna upp dem upp till handryggen, och mer eller mindre bara lägga in handen och dra igen dragkedjan... Mycket praktiskt till små fingrar som gärna spretar åt alla håll :).

2010-10-12 @ 22:50:58
URL: http://chagak.blogg.se/

    Kommentera Här..
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0