Färskpotatis och sol.

     2011-05-30 - 22:53:55


Ikväll hade åt vi årets första färskpotatis. Jag fick nästan en känsla av midsommar ikväll med sill, gräslök, gräddfil, ostar och färskpotatis. Planera för midsommarafton är nu spikade. Hur brukar ni fira?

Ledigheter

     2011-05-30 - 22:39:55


Bilden är från lördagens bröllop på Öland. Snart är veckan redan slut och vi ser fram emot att ha långledigt. Ludde kommer bli överlycklig när han får reda på planerna. DJURPARK :)Bröllopstider

     2011-05-29 - 22:45:19


Gårdagen bjöd på en fantastisk fotodag på vackra Öland. Jag fotograferade ett charmigt och gulligt brudpar innan vigseln. Jag har nyligen lärt känna brudparet, så det var så kul att jag fick hedersuppdraget att fotografera deras stora dag. Här kommer en liten tjuvtitt från gårdagens hundratals bilder.

Imorgon är det dags för nästa bröllopsfotografering. Förmodligen världens roligaste "efterjobbetaktivitet" :)

Hoppas ni har haft en mysig mors-dag!

Isprinsessa.

     2011-05-25 - 19:28:31


Nu tycker jag att vädret skall bli somrigt och soligt. Men eftersom det nu är lite kyligt och blåsigt letar jag fram lite vinterbilder på syster Hanna. Härligt vinter/vår-skrik tycker jag.


I väntan på sommaren passar jag på att fylla garderoben med blommiga klänningar. Om några månader kommer jag förmodligen undra vad jag tänkte på när jag ser allt blommigt och färgglatt. Men nu är det underbart! ;)

Svårstyrd.

     2011-05-24 - 20:28:10


Idag hämtade jag en liten hängig Ludde på dagis. Den radiostyrda bilen gjorde susen, men det var liiite för komplicerad. Mycket lättare gick det när han fick putta den framåt.
Snälla mormor lagade middag till Ludde när jag träffade ett fint bröllopspar som jag får äran att fotografera i sommar.

Vi firar!

     2011-05-21 - 07:13:40Igår firade vi med jordgubbar och champagne
att jag har fått nytt jobb! Jag har idag ett vikariat som går ut i september och igår blev det klart med ett nytt fast jobb som ligger cirka 300 meter hemifrån. Helt perfekt! Jag är SÅ glad och det känns som att allt löser sig smidigt.

Jag kommer från och med slutet av augusti arbeta som webbutvecklare på en arbetsplats som verkar toppen.
Idag har jag ett hemligt fotouppdrag :). Härlig lördag!


Bloggkonstruktion

     2011-05-19 - 20:04:49


I veckan har jag fått hjälp med min nya blogg. Det är spännande och lärorikt att byta till WordPress. Jag längtar efter att sjösätta den nu. Lite smågrejor kvar bara.
Imorgon hoppas jag på ett speciellt positivt besked. Jag önskar er en underbar kväll!

Vårfoto

     2011-05-15 - 22:24:15


Bilderna är resultatet av några timmar på en äng utanför Jönköping. Jag och Eva passade på att fota söta tjejor på vårängarna. Underbart med alla fina blommor nu. Roligt att många spännande bröllopsuppdrag trillar in. Idag fick jag ett oväntat men mycket roligt samtal från en gammal kollega.
Nu soffmys. Trevlig söndag!

Musslor och lördagslunch

     2011-05-14 - 11:16:55


Gårdagens middag var GOD. Jag älskar musslor och det är ju riktigt smidig och snabb mat. Perfekt en fredag när man bara vill njuta av ledigheten och planera helgen. Idag blir det en tur på stan och förhoppningsvis lunch på
Matvarufabriken. De är kända för sina goda skagenmackor, så det måste testas.
Nu blev det mycket matprat, igen :) I helgen skall jag gå en fotorunda med Eva, så kul att träffa henne och kunna prata foto en hel/halv dag. Hoppas ni har en skön helg!

Festligheter i minnet

     2011-05-09 - 21:36:10


Middag med räkor, goda ostar och champagne startade helgen på ett underbart sätt. Lördagens bröllop var vackert och söndagens grillning och fotografering i solen kunde inte bli bättre. Vissa helger vill man spara läääänge i minnet.

Ludde-bus har nu fått solkräm och keps till dagis. Solen är härlig men farlig. Jag går och väntar och väntar på ett speciellt telefonsamtal, hoppas, hoppas att alla drömmar slår in :)

Sommarhelger

     2011-05-04 - 22:18:05


Nu laddar vi inför en lång dag i Stockholm imorgon. Bilden är fotad på påskafton, nu vill vi ha värmen tillbaka. Jag har BESTÄMT mig för att det är sommar nu så jag vägrar ta på vinterjackan igen, även om det snöar ute :)
Hoppas ni har en fin kväll!


RSS 2.0